Aanvullende informatie

Deelname aan de Foodsee University is geheel kosteloos. Cargill verzorgt het busvervoer, het programma en de lunch. Het programma start ’s ochtends en neemt een schooldag in beslag.
Na de aanmelding voor de Foodsee University nemen wij persoonlijk contact met u op. Hier zullen wij de dag tot in detail met u bespreken en een bezoek aan Velddriel inplannen.

 

 

Adresgegevens:

Cargill Animal Nutrition Innovation Center
Veilingweg 23
5334 LD  Velddriel

Welkom bij Foodsee University.

Foodsee University is een onderdeel van het MVO programma van Cargill. Zonder enigcommercieel oogmerk willen wij onze kennis over diervoeding delen. Wij willen kinderen laten begrijpen waar ons eten vandaan komt en waarom het belangrijk is dat dieren goede voeding krijgen. Daarom hebben wij een lespakket ontwikkeld onder de naam Foodsee University dat bestaat uit een bezoek aan ons onderzoekscentrum, activiteiten en lesmateriaal.
Dit lespakket heeft als thema: “Wat eten de dieren op de boerderij?” en is bedoeld voor groep 6 en 7 van de basisschool. Alle leerlingen krijgen een leskoffertje overhandigd. Dit koffertje bevat veel op de doelgroep gerichte (visuale) informatie over de productie van diervoeding en bevat een opdrachtenboekje, pen, give aways en een naambutton.

Ons onderzoekscentrum staat in Velddriel. Daar krijgen de kinderen een rondleiding door onze experts en krijgen zij verschillende opdrachten die ze moeten uitvoeren. Aan het einde van de dag geven zij een presentatie over wat zij geleerd hebben. We sluiten de dag af met een diploma uitreiking en een lunch.

Meld uw school aan!

School
Contactpersoon
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
Groep
Aantal leerlingen
Aantal begeleiders